E-mail Marketing - det mest effektive markedsførings-værktøj og den kanal med højest ROI

Vi specialiserer os i e-mail marketing og står klar til at hjælpe dig og virksomheden med at lave nyhedsbreve og kampagner baseret på data.

Hvad er Email Marketing

Personligt, relevant og rettidigt e-mail marketing på modtagerens præmisser.

E-mail marketing er et af dine vigtigste kanaler, når du skal konvertere dine leads til kunder. Mere end 4%, der besøger en website fra en e-mail ender med at handle sammenlignet med 2,5 % af besøgende, der kommer fra søgemaskiner og 0,6% fra sociale medier.

Vi gør e-mail marketing smartere ved at...

Personalisere kundeoplevelsen

Leverere relevant indhold som modtageren selv viser interesse for. Vi gør marketing personligt, relevant og rettidigt, så det bliver på dine modtagers præmisser.

Imødekomme mobilkrav

Imødekomme din målgruppes mobilkrav og forventninger ved at arbejde arbejde med de nyeste mobilvenlige tendenser for at skabe den bedste brugeroplevelse.

Arbejde med best-practices

Arbejde med best-practices inden for opbygning af e-mails, emnelinjer, CTA, pre-headers, splittesting, segmentering og personalisering.

Lyder det stadig spændende?​

Der er et hav af e-mail flows, du som virksomhed kan opsætte.

Der er mere...

E-mail marketing er stadigvæk et af de mest effektive og relevante markedsføringsværktøjer, som kan bruges i din content marketingstrategi. Dyk ned i 5 vigtige trends, som vi ser i e-mail marketing for 2021.

Sig hej!